Pnrklk Arkadaslar beni yanlis anlamayin cok guzel isim cok hos tabi Zeynep ismi ama sanki herkes zeynep koymayami basladi ünlü olsun bizler olalim heryerde bi zeynep ismi goruyorum sizede oyle geliyormu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
MadameHappy34 Pnrklk tanıdığım o kadar cok Zeynep. Var ki kaynana ismi de Zeynep benim koca tutturdu kızımız olursa onun adı da Zeynep olacak.. Hatice Fatma Ayşe gibi yaygın bu isim.😂😂
Zeynep0607 Pnrklk benim babaannemin ismiymiş 31 yıl önce bana da koymuşlar 😁 Ve hala koymaya devam ediyorlar bıktım yahu.Bi salın şu Zeynep ismini
Pnrklk MadameHappy34 MadameHappy34 Gercekmi🤦🏼♀️😂Gercek oyle ayse fatma gibi ama bu zeynep cok yayginlasti gibi
Pnrklk baby3_ aynen asel de cok fazla ama bu zeynep herkeste yani yanina biyerine biseyine bu ismi illa sıkıştırıyor lar sanki araya😂
Papatyaa_01 Frddeniz evet kızımız olursa bizde Leyla düşünüyoruz :) aslında bu ismi bayadır düşünüyoduk ama malesef hemen hamile kalamadım sonra bi baktım ünlülerde Leyla çoğalıyor Allah Allah herkesin Leyla aşkı tuttu sanırım dedim :)
Opheliaaa Pnrklk Erkeklerde aslan kızlarda da bı Zeynep furyası var malesef bu isimleri koyana ödül dağıtıyorlar gibi oldu 🤔🤣
baby3_ Pnrklk ben Zeynep çok beğeniyorum tek yeter ama asel acayip baydı. Asel lina , Elif asel ooof acayip çok
Meliyyke Pnrklk hayır Zeynep koyan hiç görmedim etrafımda. Ada, Asel, Aren, Asya, Lina, Mina değişik değişik isimler koyuyor herkes ama hepsi aynı koyuyor