InsaneGirl afacan yanında masum kalır 😂
Bak mesela benm en çok şikayetci olduğum konu. Şuan 2. Gebeliğim hastaneye kontrole gidiyoruz eylülü bırakcak kimse yok bıraksamda aklım kalır çnki biliyorum durmaz kudurur yani anne die ağlamaz neyse biz hasteneye giriyoruz bi taraf kadın bölümü bi taraf çocuk biz girdiğimizde o kata bütün çocuklar sessiz ce uslu uslu uslu oturuyor 😂 benim kız ben kayıt açarken gidiyor hadi gelin koşalım hadi gel saklanbaç oynayalım 😂 çocukları da kendine benzetiyor suan 3 yasında 😂 kadın bölümünde çocuk yoksa diğer çocuk bölümüne gidip ordaki çocukları toplayıp geliyor 😂🤣🤣 en son bi kadın geldi kızını alsana gelip çocukları kudurtuyor dedi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ doktorumda içerden eylüşün sesini duyunca eylül gelmiş bu hastadan sonra eylülle annesini alalım diyor direk 🤣 çnki baya bi kavga ettim ben hastanede doktorlar aldı elimden kadınları eylül yüzünden ettim bide 🤦🏻♀️ her gittimde de artık hastanede eylüşün geldiği belli oluyor kızlar sesini duyduk diyip gelip seviyolar 🤣. Bazen muayene ye girmiyor kaçıyor başka bölüme ben giriyorum doktorun hemşiresi çıkıp dolanıyor bakıyor yada kayıt bölümündeki kızlar göz temasıyla bakıyorlar 🤣