user4834 inşallah rabbim bı sefer kucağınıza nasip eder hayırlısıyla, çok iyi anlıyorum sizi, benim yaşım 38, bende 15yıldır, doğal olarak 2 dış gebelik, 6 düsüş ve 24 haftalık kızımı kayıp ettim, tedavide 4aşılama, 6 cı tüp te bende 13haftayı gördüm çok şükür… kızımda görmüştük ama rahim ağzı yetersizliğinden dolayı kayıp ettim… siz baya oluyor o zaman orafa tedavi olalı çünkü semra hanım artık transfer yapmıyor, ben kendisiyle iki kez görüştüm ve yapılabilecekleri söyledi ama benim doktprum gönül hanımdı transferimide o yaptı, yalnız o dediğiniz becip veye de ben ısınamadım🙈 yumurta toplama işlemini o yaptı, ne bi konuşma, odama geldi kapıdan konuşup gitti, ve bana 15kilo vermeden transfer olma dedi boşuna uğraşma tutmaz dedi… semra hoca bana sadece 3,5 kilo versen sevinirim dedi. Pkoluyum. Baya göndermişsiniz genetiğe, ben 13 tanede sadece 3tqne gönderdim hepsi normal geldi cok şükür ama bendeki sorun embriolarda değildi semra hocanın dediği gibi, bende 6aa olarak transfer etiler. Serklajıda bana kalsa başka yerde yapcaktım, acıbademde bir perinatolog adını unuttum ama gönül hanım tutturdu kesinlikle cihangir hoca yapsın dikiş atma şekilleri var diye…birde ben yabancısıyım istanbulun takip doktorunada tavsiye üzere gittim… rabbim birdaha o zorlu yollara düşürmesin inşallah… 🤲🏻🤲🏻 İnşallah bizim gibi zorlu yollardan gecen ve hakkeden herkese rabbim nasip eder😊😊😊