Sinemm88 Benimde bugün muayene günümdü 37 deyim ama bebis ortalama 39 hafta ile uyumluymus, 27 ekime tarih aldık 🙈 heyecan hat safhada tek kafama takılan beni neden 1 gece yatırıyolar 😂😂😂😂😂
00ilay00 Kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz biz şuan 7+5 teyiz 3 haftada bir kontrole gidiyoruz endişeleniyoruz 3 hafta geçene kadar
AslanBebeginAnnesi 00ilay00 ben 32 olana kadar ayda bir kere gittim yani dört haftada bir gittim. Sonra 35te gittim sonra 37de ve artık her hafta gideceğim. İlk trimesterda ve ikinci trimesterda dört haftada bir çağırıyor doktorlar 💜
nuurrceren Suheylaymn doktorum bana son haftalarda oluyor diye söylemişti ama kaçıncı haftayı demişti hatırlamıyorum🤭🙈
Ebruli91 AslanBebeginAnnesi gecmis olsun bende gittim haftaya perşembe benim dogumum var Zekeriya olucak
AslanBebeginAnnesi Leyla1938 Ayy maskeyle doğum yapmak mı 🙁🙁😥 çok büyük sıkıntı ya bence zorlanmanızda maskenin etkisi çok olmuştur 😥 bari zorlandığınızı görünce çıkarttırsalardı maskenizi vicdansızlar 🙁😥
Annekusumm AslanBebeginAnnesi cikarttirmiyolar malesef bende o sekilde dogum yaptim nefesimi tam toplayamiyordum 3.dogumumdu halbuki nasil ikinilmasi gerektiqinide cok iyi bilmeme ragmen zorlandim desem yeri bi ara maskemi actim hemen azarlayarak geri kapattirdilar nefes alamiyorum dedim yinede kapat maskeni dediler 🙄
Suheylaymn nuurrceren bence hastanın durumuna bağlı sancısı ağrısı kasılması başlayanlara bakıyor olabilirler her gebe aynı olmaz kıyas etmek doğru değil
Leyla1938 Annekusumm ay bı ben öyle sanmıştım kendimi burnumu açarken bile kapat diyorlardı özel hastane bide yani oda benim ikinmami zorlastirmisti gercekten. Test yapsalardi doğumdan önce bize yani boyle zorlama olmazdı en azindan
AslanBebeginAnnesi Annekusumm ay bu nasıl bir gaddarlık ya🙁 ne olacak sanki bi yarım saat tolerans gösterselermiş
Duyguylmz AslanBebeginAnnesi ever ilkte sezaryandı 2. Mecburi sezeryan olcak 38+4 de doğurtıcak Allah nasip ederse☺️
AslanBebeginAnnesi Duyguylmz Allah en güzel ve en kolay şekilde kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🙏🏻 💜😇
Annekusumm Leyla1938 evet haklisin test daha mantikli benimki devlet hastanesiydi farketmiyo demekki inşallah bu kez takmayiz
AslanBebeginAnnesi Leyla1938 evet mesela doktorum bugün dedi ki seni doğuma almadan evvel pcr testi yapacağız dedi. Yoksa maske ile girmek zorunda kalırsın doğuma dedi. Çok mantıklı… keşke size de test yapsalarmış🙁🙁