Merveilay Kızlar hastane benım adıma emzirme ödeneği basvurusu yaptı. 45 gun sonra pttden çekebilirmişim parayı. Şu doğum parasına nasıl başvurucaz onu bilen varmı
meleklerin_annesii Merveilay 32. Haftada izine ayrıldığınız zaman rapor verildiğinde o belgeyi işverene veriyorsunuz , doğumdan sonra yatıyor
Tugceonur Merveilay çalışan bir anne değilseniz aile çalışma sosyal hizmetlere başvuru yapıyorsunuz doğum raporunuz ile ve ilk doğumda bu şekilde
SerraveAnnesii Ben başvuru falan yapmadım doğumdan sonra PTT gittim bebeğim 3 aylıktı. Doğum parası için dedim kimlik verdim 350 lira saydılar elime 😂
Mommyanne meleklerin_annesii Doğum olduktan sonra mı ? Öncesinde hic para yatmıyor o zaman cunku kesik kesik yatırıyormus galiba
meleklerin_annesii Mommyanne doğumdan sonra yatıyor hayatım başvuru için rapor belgesi sunman gerekiyordu 32. Haftada
ipekelvanalparslan Mommyanne 32de izne çıktım 36+6da acil doğuma alindim doğuma kadar olan o kısmı doğum yaptıktan sonra e devlette göründü ve bir hafta sonra yattı. Doğum sonrası raporu da iki ay sonra yattı aldım onuda
Mommyanne meleklerin_annesii Sundum zaten cok oldu sunalı 1 ay oldu o yüzden dedim doğumdan sonramı yatıcak acaba diye
meleklerin_annesii Mommyanne evet doğumdan sonra yatıyor , ben doğum yaptıktan sonra 40 ım çıktığı zamanlar yatmıştı
Mommyanne ipekelvanalparslan Ben 36. Haftamda rapor baslattım çalışamaz olarak ne zaman yatar beklıyelım bakalım dogumada az kaldı zaten
ipekelvanalparslan Doğum öncesi raporunuzu doğum gerçekleştikten birkaç gün sonra e devlette yatacak miktar ile beraber görüntüleyebilirsiniz