Canankyaisk 14+2 şimdiden 2 kilo aldım 😅 sebebi mide bulantılardan yiyemiyordum ve son 2 haftada dozunu kaçırdım, yoksa bebekle bir ilgisi olduğunu asla düşünmüyorum 🤣
prensesveannesiii Kokenilya 29+2 haftalığız hamile kaldığımda 50 kiloydum en son 62 olmuştum şu an ne kadar bilmiyorum🤗
BuketYKR Cuccul 30.haftam 1 kilo almışım sadece 😄 68 le hamile kaldım şu an 69 kiloyum. Üstelik bebeğimin de kilosu haftasına göre fazla 😄
Annekusumm BuketYKR bende 27 haftaliqim 2 hafta oncesine kadar hamile kaldiqim kilodaydim 67 ama buqun 70 ciktim son aylara grdik bebek hizli gelistiqi icin almaya basladim sende alirsin yavas yavas
kaderbylozturk Esra62 aynı ben hava atıyordum hiç kilo almadım diye simdi 33 haftalık 9 kilo akşam 10 kiloya cıkıyor 🤦♀️ Son 1 kilo daha alim sonra almam ınsallaj
Hsb_bgr_mrt Sena-batmaz ben kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum kilo aldım diye ama ne yapalım artık doğumdan sonra bakıcaz bi çaresine :)
AsyaveAnnesiii Karman34 bende aynı durumdayım 43 ile hamile kaldım 16.haftadayım 45 veya 46 kiloyum şuan 😅