020elvn Gulsumye hmm benim de ilk hamileliğimde felaket bulantım oluyordu affedersiniz her sabah 🤢 bu ikinci hamileliğimde rahatım çok şükür çok hafif bulantı var.
Ecmell sunmomy ilk hamileliğimde turşu çekiyordu canım tuz ödem yaptı birazda tabi suda içmeyince bide çok uyku hali uykuda kilo yapıyo zaten derken hepsi kaldı şuan 2. Hamileliğimde 1. Kalma 10 kiloyla başladım bakalım nasıl gidicek çok korkuyorum 😨
Euphoriaa Leylabngll amin umarım hakkınızda hayırlısı ile normal zamanda doğum olur öyle çok kilonuz falan yok bence korkmayın dua edin sürekli kuran dinleyin
THale Edafmo maalesef öyle benim de moralim çok bozuluyor ama genetik yatkınlık da var . Annem bana hamileyken 30 kilo almış mesela . Benim aldığım kiloyla doğuma gidenleri görünce çok üzülüyorum kendime
Edafmo THale benimki de öyle, annem ve ablam çok fazla kilo almış zaten kendimde kilo almaya çok meyilliyim 73le hamile kaldım 86 geliyorum şuan, daha doğuma 4ay var bakalım ne olucak😂😥
Fatma0505 Cuccul ben ilk oglda 85 le hamile kaldım 70 doğuma girdim biraz garip ama ben hamileyken kilo veriyorum annemde öyleydi bu arada bebeğim 4.250 Gr doğdu şimdi ikinciye hamileyim daha çok yeni kan falan veriyorum daha ve şimdiden 2 kilo gitmiş❤️