Euphoriaa Rubycikolatam benim boyum 172 kilom 64 Tü Şuan 71 küsür 72 zaten 5 ayda 5 kilo almak normalmiş ben artı 3 kilo saga aldim
_Deniz1 EsiLaMirac_0mom ama bebek sağlıklı değil mi her şeyi normal ben de 43 kilo ile hamile kaldım bir kilo aldım 44 oldum şuan 15+5 teyim yine kilo aldım mı bilmiyorum ama merak ediyorum hafiften karnım çıktı gibi ama dışarıdan belli değil
EsiLaMirac_0mom _Deniz1 evet bebek sağlıklı detaylı ultrason da yaptirdim sıkıntı çıkmadı çok şükür genelde tayt giyiyorum yoksa benide rahatsız ediyor yanlarım genişledi çünkü
_Deniz1 EsiLaMirac_0mom bi de eski kıyafetleriniz alt kıyafetler sizi rahatsız ediyor mu kilo almadım pek ama rahatsız ediyor beni sıkıyor gibi geliyor
berfib 59 kiloyla hamile kaldim ilk 3 ay asiri mide bulantim vardi aksine kilo verdim 55 kiloya dustum suan 16 hafta icindeym hala 55 kiloyum
Elifozkaya emsef hemde nasıııl ayak tabanlarımda özellikle çok ağrı hissediyorum bu haftada yavaş yavaş sırt ağrım başladı 😮💨
Mzgnormann elifcicek_07 gaz olabilir ama hamilelikte ilk haftalarda bazı annelerde katın şişliği oluyo 🥰
Hsb_bgr_mrt Sena-batmaz ben kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum kilo aldım diye ama ne yapalım artık doğumdan sonra bakıcaz bi çaresine :)
Maysaamoms5 Cuccul 62 kiloyla hamile kaldım 60 kiloya düşmüştüm tekrar 1 kilo almışım 😬 gaz o da heralde 12+ 5 haftalığım 😬
Tugce34 1oztel nasıl almıyorsunuz takdir ediyorum valla ben 20 25 oda diyetle o kiloyu alıyorum .. 63 kiloyum bakalım kaçla kapatcam😂
1oztel Tugce34 normalde de çok iştahsız ve yemek yemeyen biriyim canım doğru düzgün canım Bir şey çekmiyor ama bebeğimin kilosu iyi şükür