mervebeklevic Cuccul 30 haftalık olduk 🧿 9 kg aldım🙈 52 kgdan 61 oldum diyetli halim iki aydır gebelik şekerinden😂
Momsy410 Cuccul 16. Hafta 1 kilo aldim almadim. Acaba iyi beslenemiyo muyum diye dusunuyorum. Ilk trimesterda 1-2 kilo alinmaliymis
Rafaelli Merss 29+0yarın 30haftaya giriş yapıcaz, bende 65kg hamıle kaldım, şımdı 72kg oldum, üzülmeyın yeterkı saglıkla kucagımıza alalım, kıloları verırız yıne😍
Merss Rafaelli aynı kiloyuz bende o kilo ile hamile kaldım ☺️ Amin cnm inşallah sağlıkla gelirler kilo önemli değil verilir 😌
Bebisinannesi23 Cuccul 28+4 haftalık hamileyim . 3 kilo aldım . İlk üç ay mide bulantısından 5 kilo vermiştim . Zaten kilolu hamile kaldım 87 ile hamile kaldım. Şuan 85 kiloyum .
THale Dilara3490 ben 15nci haftadayım 6 kilo …. Bu gidişle yuvarlanırım . Mide bulantısı yaşamadığım için sürekli aldım . 2 ayda 4 kiloyu almıştım bile 😅
3bocek_1cicek Cuccul 20 haftalığım 59um şuan ilk 3 ay miğde bulantısından 60dan 53 e düşmüştüm daha yeni yeni doğru düzgün yemek yemeye başladım