Narinsuu Kızlar çok panik oldum düşük riskim var. Kanamam vardı çok Şükr üç dört gündr yok yarın randevum var kalp atışı duyacak mıyım 6+5 im çok korkuyorum kötü bsiey duymaktan
2baby1moms Narinsuu inşallah yarın için rahatlamış ve bebeğinin kalbinin atışını dinlemekten mutlu olmuş bir şekilde bize haber verirsin. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌺 şimdiden böyle şeyleri kafana takma stres kansere bile Yol açan bişey öyle illet kötü bişey yapma bunu kendine içini rahst tut ve pozitif düşün
mine3444 Narinsuu aynı durumdayim kırmızı kanamam old. bugün tam 7 haftalık oldu. Kese arkasında kanama alanım varmis. İğne oldum iki kez. Her günde ilaç içiyorum. Kanama kesildi lekeye döndü. Doktor bu kan çıkacak pıhtı şeklinde de olabilir korkma dedi. 6+3 te kalp atışıni duydum karından. Çok küçük dün gelseydin duyamazdik dedi. Sen de duyarsın sakin ol 🌸
Narinsuu ecemhurmetli ayy inşallah ben de duyarım ben de sağlıkla kucağıma alırım. Şu riskler biran önce biter inslallah
Kayaozge Bende 6 haftalığımın içerisinde gitmiştim ama daha çok küçük olduğu için doktorum 7 haftaya kadar beklememiz gerek ancak öyle dinleyebiliriz demişti. Umarım siz dinlersiniz
Narinsuu 2baby1moms geçen hafta doktor kötü konuştu. Düşük riskim var diye hazırlıklı ol dedi..iğne yazacaktı yazmadı haftaya gel duruma göre bakarız dedi sanki iğneye gerek kalmayacakmş gibi olumsuz hissettim 🥺
Narinsuu Ay çok şükür kızlar bebişim iyi duydum kalbini, risk devam ediyor elbette ama daha iyiye gidiyrmşz. Allah herkese nasip etsin bu sevinci