ikizlerin_annesii Kızlar az önce lavaboya girdim idrarımı yaptıktan sonra peçeteyle silinince peçetede kan gibi bişey farkettim. Kan mı değil mi tam anlayamadım. Yani çok silik bişeydi. İkinci kez girdim yine aynı şekilde çok silik ama bir damla bile değil kan olsa bile başına böyle bişey gelen var mı ne yapayım. 30+6 yım şuanda 10 dakika sonra 31+0 olucaz
Meleklerim00 ikizlerin_annesii kuzum git doktora bende ikiz hamileyim doktorum her kontrolde der kanama leke olduğunda direk gel diye bende 33 haftaligim
ikizlerin_annesii Çok tedirgin oldum hastaneye gitsem doğum yapacağım hastane merkezde ben ilçede oturuyorum 30 dk lık bir mesafe var gideyim mi gitmeyeyim mi
busedgts Bence en yakın acile gidin sonucta her hamilelik o kadar bireysel ki ne desek bilemedim Belki açılmanız olmuştur bir kontrol eder nöb Dr.
ikizlerin_annesii busedgts alttan muayene mi yapıyorlar acaba eğer öyleyse o da tehlikeli diye biliyorum
busedgts vajinal müdahale edilmez gerekli görülürse açıklık var mı diye bakılır ki açıklık olsa bile korkmayın 30. Haftada 1cm olup 36 ya 38 e kadar öyle devam eden gebe çok sadece muayene olun içiniz rahat etsin
ikizlerin_annesii Meleklerim00 bende de doktorum aynı şekilde söyledi çok şükür herhangi bir kanama yaşamadım inşallah da olmaz
ikizlerin_annesii Evet gittim ilçe hastanesi olduğundan sanırım muayene bile etmedi doktorum. Ama şöyle de bişey var dediğim gibi çok silikti leke. Bende de iki gündür vajinal kaşıntı vardı. Doktorum lekenin yoğunluğunu sordu ne kadar geldiğini sordu söyledim. Çok yoğun bir kanama olmadığı için ve kaşıntı olduğu için tahriş olmuş olabilir gebeliğe bağlı olduğunu düşünmüyorum dedi.
ikizlerin_annesii Aslında için rahatladı çünkü aşırı silik bir lekeydi yani iki kere lavaboya oturduğumda farkettim ikisindeki leke toplamda bir damla bile etmez o kadar az ama işte ister istemez tedirgin oluyor insan