Muhammedamine SeymaCbci burdaki arkadaşlar da görüp yorum yapsın ama senin haftanda 1200 bile çok diyor doktorlar canım gelişimi önde diyor . Ama bazen genetik oluyor belkş senin bebeğin toplu doğacak 4 kilo hatta üstü belli olmaz 🤷♀️🤗
Pirayeee nur96 doktor kilosuna az dememişse telaş etmene gerek yok ki zaten. Son 2 ay kilosunu alıyor zaten 😍 meyve ye bol bol ve süt yoğurt tüket
SeymaCbci Pirayeee aynen katılıyorum ben son aylar kısa zamanda alıyormuş zaten ben bol meyve ve ev yapımı yoğurt tükettim👏🏻
SeymaCbci Ayseee07 sizinki normal aslında ideal olan 28 haftada 1000-1200 gr aralığıymış internetten baktım da
Duygu_k SeymaCbci 25+1de 32 cm boy 741 gram ağırlığındaydı. 28+3 olduk büyüdü ağırlaştı hareketlerinden hissediyorum ama kontrolümüz haftaya 🙈 ne zaman iki haftada bire düşecek bu kontroller özlüyorum kuzumu 🙈
Duygu_k SeymaCbci iple çekiyorum her randevuyu 🙈 her seferinde de ilk kontroldeki gibi elim ayağım titriyor heyecandan 😍🙈
Sebnem55 nur96 iyi bir kahvaltı.aralarda badem ceviz fındık.aksam standart yemekler.meyve gec yatarken süt.sağlıklı olsunlarda kiloları çok önemli değil canım.sorun yapmayın.bütün bebekler ayni olmuyor sonuçta.
nur96 Tweetybaby danim her gun iki tane muz yiyorum sur iciyorum yemeyde kormal yiyorum arada olsa yiyorum ama kilosu az 😔