1prensannesiiiii Kızlar doktorum ilk aylarda maydonoz yemememi söyledi ne kadar sürer diye sormadım bu durum siz tüketiyor musunuz belli bı haftadan sonra tüketebilir miyiz acaba
Btlklnc 1prensannesiiiii ya yıyebılırız ama abartı olmadıgı sürece. Mesala maydonozun suyunu ıcenler oluyormus bunlar tehlıkelı
Trapezunta 1prensannesiiiii Bana da özellikle altını çize çize maydonoz yok dedi doktor. Özellikle ilk 3 ay. Zaten maydonozu hiç sevmediğim için benim için sorun olmadı 😊
Summerwine 1prensannesiiiii ben salata içinde yiyordum maydonuzu ilk 3 ay oturupta bir bağ maydanoz yemedikce bir şey olmaz ama benim riskli durumum yoktu,doktorum kesin yeme demedi.Bu benim için böyleydi ama siz doktorunuz ne oneriyorsa o şekilde ilerleyin
Gamzeerdgn 1prensannesiiiii ben maydonoz normalde hıc sevmem düşük tehlıkem vardı suanda da erken doğum rızkım var ama doktorum kararında yıyebılırsın dedi köfte ıcınde veyahut kısır tarzı şeylerde tüketiyordum sevmedıfım ıcın de evde pek bulundurmuyorum ama yedıgım şeyler oluyor