ztrkk Hastane çantama koymak için pijama bakıyorum. Tecrübeli annelere sormak istiyorum, hamile pijaması mı olması gerekiyor yoksa normal pijama takımları da doğumdan sonra giyilebilir mi? Karın inmemiş oluyorya o bakımdan.
_edakrsu22 ztrkk ben 2 tane normal pijama takımı koyacağım gömlek gibi olanlardan önü düğmeli emzrmek için kolay olur birde hastaneden çıkarken giymek için 1 tane normal eşofman takımı koyacağım dogumdan sonra evde giyerim artık dikiş vs olursa bol rahat olur
PapatiA ztrkk ben normal pijama takımı koymuştum üç tane allahtan koymusum battı çünkü Birde hee ihtimali düşün normal doğum yaparsın karnın iner yada inmez yada sezeryan olursun dikişinden giyemezsin biraz rahat olsun ama hamile olmasına gerek yok belinde ipli tercih et ben göbeğim vardı giydim smdı yarısı gitti yine giyiyorum
misirveannesi ztrkk bence gecelik giymek daha rahat. Pijama lastik rahatsız edebilir bi de indir kaldır zor oluyor. İp askılı gecelik (rahat emzirirsin) üstüne sabahlık gibi takımlar var. Onlardan koy derim.
benkosarim ztrkk 6 gün önce doğum yaptım size tavsiyem önü düğmeli pijamalardan alin hem doğum sonrası giyersiniz hem de inanılmaz rahat ediyorsunuz
ztrkk _edakrsu22 normal olanlar karından sıkar mı diye düşündüm. Bedeni büyük almak iyi olır sanırım.
ztrkk misirveannesi bir tane lohusa gecelik takımı alacağım foto çekinmek için. Sabahlıklı olanlardan ☺️
Buseort benkosarim peki alt kismi pantolon olanlardan mi olsun . Yani alltan engelleyecek hrhangi bsy olr mu pantolonunu gymek icin
_edakrsu22 ztrkk mecbur nedeni büyük olandan alicaz ama şimdiden alma taraftarı değilim Aralık gibi doğum yapacağım şimdi bedeni kestiremiyorum Kasım sonu alacağım
ztrkk _edakrsu22 benim doğumum da aralıkta Allah’ın izniyle. İndirime girince direk alayım diyorum. 2 hafta sonra falan hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum çünkü.
Elmir-2525 _edakrsu22 bende ınsaallah ocak ilk haftası gibi doktor dogum olur dedi. Asırı mı detaycı olduk bilemedım. Hırka gerekmez mi pıjama takımına uygun.
_edakrsu22 ztrkk siz bilirsiniz tâbi ki ben geçen m beden sipariş ettim biraz dar geldi o yüzden bedeni kestiremedim
Patricia Trendyolda LİKAPA diye bir mağaza buldum ordan gömlek gibi alıcam ben. Gecelik alayım mı diye düşündüm ama ocak sonu şubat başı doğurucam üşüyebilirim. Zaten doğumdan sonra baya üşüyormuş anneler
ztrkk Patricia ben de gördüm o markayı. Hem fiyatı uygun hem yorumları iyiydi. Büyük ihtimal o markadan alcam :)
_edakrsu22 Elmir-2525 yani uzun kollu olacağı için sanmıyorum ama yinede her ihtimale karşı 1 tane koymak lazım üşürsek diye
Patricia ztrkk aynen bende fiyatına göre yorumların çok iyi olduğunu gördüm baya da satış yapılmış. Oradan alıcam bende