cansualisa Semilk05 basıma gelmedi kuzum ama benimde süt dolar gibi sızlıyor kızımı emzirme günlerim geldi aklıma 26 haftalıgız bizde
Gamzeerdgn Semilk05 benim başıma geldi hala da geliyor sarı irin sivilce patlarda sarı bısey gelır ya öyle bişey doktor normal dedi sadece sıkma elleme
Sehrbnon122 Semilk05 canım süt o merak etme hatta dogum dan sonra ilk 2 gün bebek emzirdiğinde o sütün rengi sapsarı oluyor muhtemelen o gelende odur elinle bak yapışkanlı halde ise süt dür
Beyzats Semilk05 Bende de oluyor canım normal bi şey Ama sakın göğsünü sıkma oynama burda okumuştum sıkan sağayan bi kadın da vardı Erken doğuma sebep oluyor kendi haline bırak göğüs pedi felan kullan
Semilk05 cansualisa sanırım normalmiş öle yazıyor araştırdığımda sıkmayın göğsünüzü felan yazıyordu. Aklıma takıldı sormak istedim burda da 🫣 benim de göğüs ıçlarım siyahlaştı damarlar çıktı ve baya dolgunlaştı sanırım süt doluyor 🥹🥰
Stuna Semilk05 normal tabi kolostrum akıyor🥹 bebeğin ilk sütü. Ama sakın dokunmayın oynamayın göğsünüzle. Ara ara gelir o doğuma kadar.