Bbhr0_ Kızlar 32. Haftamdayım kasıklarımda sancım var ama anlamaıdm bu ne sancısı üşütttüm mü acaba yani sabah kalktıgmfa. Beri var
aysethem12 Bbhr0_ benim 27.haftamdayim kasiklarimda nasıl ağrı var anlatamam daha da fazla olmadı gideli bugün yine gittim vallahi sağolsun doktorumda hem nst istedi hem vajinal hemn üstten muayene etti söz konusu bebeğin o yüzden utanmaa
Tecrubeli_anne Bbhr0_ benim de geçen hafta 32+ idim 10 dakika sancı oldu geçti bugün de 33+0 yine oldu akşam ezanında 15 dakika kıvrandım resmen doğum sancısı gibi, sonra tuvalete gidince rahatladım ishal gibi olmuştum.
Afraaaa Bbhr0_ bende 34. Haftamdayim dün geceden beri adet agtisi gibi ağrı var karnımda sıcak duş aldm yine gecmiyo siz ne durumdasınız
yaasemin Bbhr0_ bunun utanması olmaz onlar her gün de size bakmak zorunda lütfen sancinız varsa gidin riske atmayın en azından supheniz kalmaz nst bi bağlanin
Bbhr0_ Nurcanyks var şimdi biraz yattım geçmezse giidcem . İlk gebeliğim ne sancııs olduğunusa anlamyrm ki yalancı mı degil mi
Der_0 Bbhr0_ dinlendikten sonra geçen sancı yalancı sancıdır geçmezse en yakın kadın doğum acile görünmen gerekiyor 🌸
Betul6777 Bbhr0_ evet canm bu haftada yalanci kasilmalar cok oluyor doktora soyledigimde magnezyuma devam etmem gerektigini soyledi 35 haftaligim bende 37ye kadar kullan dedi adet agrisi gibi agri mi
Tecrubeli_anne Bbhr0_ evet canım etkiler magnezyum kasılmaları engelliyor doğuma 15 gün kalana kadar kullanılması gerekiyor, kasılma olunca ki bu haftalarda yalancı doğum sancıları başlıyor hemen telaşlanıyor insan