bebissannesi Kızlar size biraz yazmak istedim hamilelik ilerledikçe hiçbir yere sığmıyorum ruhen herşey beni daraltıyor en bol kıyafetler bile tahammül seviyem azaldı kendimi çok yorgun hissediyorum sizde benim gibimisiniz?
2_kezannelik bebissannesi bende öyleyim canım ruhen çok yorgun üzgün hissediyodum rabbim kolaylık versin cümlemize
Meleklerim00 bebissannesi al bendende okadar heleki akşam olunca nefesim daha çok daraliyo bişey yiyip içince sisiyorum bide ayağa kalkmammda yasak sürekli yatıyorum aylar oldu dışarıda gezemiyorum hep evdeyim çok sıkıcı kıyafetleri hiç demiyorum zaten ben /33 haftaligim sen kaç haftalıksin
Merakliannee06 bebissannesi aynen bende böyleyim 26 haftalık olduk gün geçtikçe bu durum artıyor çok kaptırmak istemiyorm kendimi ama elimde değil gebe olmadan önce hamile iken şöyle yapacam böyle yapacam dediğim hiç bir şeyi yapamadim riskli bir gebelik süreci geçiriyorum en başından beri. Olumsuz süreç mi beni buna itti bilmiyorum ama bnmle aynı durumda olan kişileri görünce bu durum geçecek sadece bana Özel değil diye kendimi teselli etmeye çalışcam
bebissannesi Civciv08 mide yanmam okadar var ki dün gece hiç uyuyamadım su bile içemiyorum çok bunaldım
bebissannesi Meleklerim00 ayağa kalktığım da yalpalıyorum mide yanmam hiç geçmiyor hemde hiç üstümdekileri yırtasım geliyor her şey beni çok bunalttı 🥺 28 haftalığım canım ben
Civciv08 bebissannesi 33 hafta oldum baştan beri hic gecmeyen mide yanması var ay bi de görsen yemek borum yanıyo mentolü şeyler iyi geliyo tavsiye ederim polo falan bi de yatarken yastıgı bi tık yukarda tut yoksa yukardan aşagı yakar
Meleklerim00 bebissannesi Allah’tan sıcaklardan kurtulduk o zaman ben doğru ter atiyodum 😓 bu aralar esimlede sürekli tartisiyorum adam napsa gözüme batiyo sinir oluyorum oda ayrı dert
bebissannesi Merakliannee06 şuan bende öyle düşünmeye çalışıyorum canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende okadar daraldım ki her şey kendiliğinden olsun istiyorum hiçbişeyle uğraşmaya halim yok
Serapalptekin2 bebissannesi ilk hamileikten sonra alıştım artık niye almıyorum kilo diye düşünmeye başladım🤗😅 dert kisminda bende 6 ayına girecek göstermemesi kendini 😅