aogoya Bilinmiyor_25 mutlaka içççç çok iyiiiiiii ben Ekerinkini içiyorum arada blenderda muz geçiriyorum iyi oluyor tadı
Der_0 sedamom00 kızzzz sade iç meyveli önerilmiyor sade hem hazımsızlık için hemde bebişin gelişimde çok etkili
Der_0 sedamom00 Pınar marka al bak güzel ama illa biraz ekşimsi oluyor 🥹 içemiyorsan sade al kendin meyveyi blendardn geçir içine koy ama hazır meyveli içmemeye çalış
Der_0 sedamom00 yapılıyor tabiki kefir sadesi bile hazır alınmamalı ama ne yapalım nerden bulalım her zaman ben içim alıyorum genelde bir de Pınar marka alıyorum 🌸 sen sadesini al meyvesini kendin yap 😂🌸
sedamom00 Der_0 valla ben burda sütü bile zor buluyorum günlük taze süt geliyormuş markete onda bile su vardı ona hiç güvenemem çok pahalıdır 😂😂
sedamom00 Der_0 ayy az kaldı Allah kolay doğumlar nasip etsin Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Der_0 Sahra_su altınkılıç yerin dibineeee ne zaman alsam bozuk 🤮 Pınar yada içim al canım içim biraz yoğurt gibi tadı ben sürekli Pınar ve içim alıyorum ama sade iç meyveli tüketme