Canimizannemizz Oozzee haklısınız olmasa çıkmazdı saatler sonra bile olsa bilmiyorum ama inşallah yokturdur
denizmanzarasi Canimizannemizz sabah varsa zaten daha net çıkacaktır beklemeye gerek yok bence ama bu testler çok hassas testler var gibi gözüküyor hakkınızda hayırlısı olsun eğer istemiyorsanız test yanlıştır umarım
Leylaates Canimizannemizz bende gebelik istiyorum aynı şeyi yaşadım ilk 5 dk bekledim gidip gelip baktım sonradan çıktı baya sonra çok sevinmiştim ama öbür gün gidip test aldım tekrar yaptım negatif çıktı hayalet çizgiymiş öyle oluyomuş ama sen yinede gidip bidaha test yap yada kan ver için rahat etsin
Canimizannemizz Leylaates rabbim isteyene versin inşallah ben istemiyorum altından kalkamam sorun dolu evliliğim var yani . Yarın kan vereceğim inşallah yokturdur
Burnumageliyoduslkmsn Bende 10 dk dan sonra hayalet çıktı hamile olduğumu öğrendim kan verin sizde üzülmeyin varsada güzel başlangıclar icinn geliyordur,❣️
Canimizannemizz Burnumageliyoduslkmsn bilmiyorum Allah bilir iyisini ama inşallah yokturdur dua ediyorum 😔
Denizhan-34 Canimizannemizz geç döllenme silik çizgi yarım saat sonra bile çıkar tebrik ediyorum hamilesiniz yani belli baya 💙
Canimizannemizz Denizhan-34 kan vereceğim bugün bakalım inşallah test yanıltıcı olduğunu düşünüyorum yarım saatten sonrasını ciddiye almayın diyolar .
Canimizannemizz Miamelike ikinci testim negatif çıktı kafam iyce karisti test hatalı bence Kan verdim emin olmak için
Miamelike Canimizannemizz hayirlisi olsun sizin için net olan lan zaten bakalim ne çıkacak bende merak ettim 😊