Sumeyyeabdi 32+2 olduk çarşambaya randevumuz var daha çantamız da hazır değil siz neler yapıyorsunz anneler nasil gidiyor bebisle günleriniz 🌸🥰
Eldgrn Sumeyyeabdi 22+5 bizimde pazar günü detaylı ultrasonumuz var kızçemle heycanla onu bekliyoruz 🥰
babysmommmm Sumeyyeabdi bizimde sezeryan günümüz o gün inşallah ☺️🙈 8 9 ay geçti de son günler geçmiyor gibi geliyor sağ salim zamanında gelsin inşallah tüm bebetolar🥰🤗
Sumeyyeabdi simgekaya hayir canim en son 29. haftada gitmiştik 32de gek demişti doktorum çarşamba günü gideceğiz bakalim
Sumeyyeabdi simgekaya bugun nst ’ye girdim canim 2 hafta sonra kontrol var gittiğinde sende girersin belki nst ’ye
simgekaya Sumeyyeabdi haber verdiğin için sağol canım. Sabırsızlıkla cumayı bekliyorum özledim prensesimi🥰
Sumeyyeabdi simgekaya bende de kıyafetleri tam bi hastane çıkışı alacağım ufak tefek kaldı acaba 34.haftadan sonra mı hazir etsem mi Beklesem mi diyorum
simgekaya Sumeyyeabdi minnaklarin ne zaman nasıl geleceği belli olmuyor bence 34. Haftada hazır olması gerek 🥰👍
Sumeyyeabdi babysmommmm sağlıcakla gelsin canım inşallah ilk bebeğin mi ☺️ demi son günler geçmek bilmiyor hic
babysmommmm Sumeyyeabdi evet kuzum ilk bebeğim 🥰 daha önce bir düşüğüm oldu ama çok şükür bu bebeğimle bu zamana kadar geldik 🤗
Sumeyyeabdi simgekaya sağlıcakla kavuşursun canim inslalah bebeğine brnde şimdi nasıl geçti anlamadım darisi diger aylara inslalah 🥰
simgekaya Sumeyyeabdi yazın gezmeyle tozmayla geçirdik bı şekilde ama şimdi havalarda bozdu son aylar geçmek bilmeyecek😅
Sumeyyeabdi simgekaya evet canim evdeyiz şimdi oğlum var 4 yaşında her gun krese birakip geri alıyorum bnde geçiyor zaman birşekilde 🥰