Deletedmom_37 Kızlar göğüs pompasını manuel mi almalıyım yoksa elektrikli mi önerebileceğiniz marka da var mı🌸
benkosarim Deletedmom_37 ben doğumdan sonra kivinin süt sağma makinesini aldım yani eğer sütünü az geliyorsa ya da emziremiyorsanız iyi oluyor
Bayancorek Deletedmom_37 manuel boşa vakit kaybı bence, insanı yoruyor. Kiwi marka aldım elekrikli, elim ayağım oldu resmen. 🌸
Serencihannn Manuel alabilirsiniz ilk etapta hastanede elektrikli veriyorlar fakat evdede gerek olursa o zaman alabilirsiniz elektrikliyi
egkoz Bayancorek ben de yorumlarda fiyat performans ürünü olduğu için aldım ama korkuyorum henüz kullanmadım gerçekten kullanışlı mı elimde kalmaz yani değil mi 😅 bi de prizdeyken mi çalışıyor sadece
Bayancorek egkoz hayır prizle değil powerbank le çalışıyor ara kablosu var sadece. Çok güzel ben çok memnunum sanmıyorum pişman olacağınızı. 🌸😊
egkoz Bayancorek aaa tamam aldım baktım ama prize takmadan çalışmadı demek şarj etmem lazım bu işlerin acemisiyim teşekkür ediyorum 😅
heartnurse Bi arkadaşımın önerisiyle kiwi aldım bek de daha kullanmadım ama bazı yorumlarda 2-3 ay sonra çöp falan yazmışlar tedirginim