Mercimekannesi1126 Bezinizi seçtiniz mi stok yapıyor musunuz 🙃 seçtiğim bez pişik yapar mı yoksa stok yapmalı mıyım bilemiyorum
Prensesmelek Mercimekannesi1126 stok yapmaya kprkuorm acıkcası bende oyızden 1 numara 2 paket 2 numara 2 paket aldm sımdılık sleepy
KayraVeAnnesi_06 Mercimekannesi1126 Hastane çantası İçin sleepy natural aldım 1 numara 1 paket , stok yapmanızı önermem Her bez her bebeğe uymuyor , deneyimledikten sonra stok yapabilirsiniz bende öyle yapacağım
Baaharrr Yaa bez konusunda bende hala bilemedim pahalı olanlara gitmek istemiyorum stok falan yapmayı düşünmüyorum suan sonuç olarak hangisi iyi gelecek onu da bilmiyorum tecrübeliler bi yardım etsin lütfen 😊
Dilaraortacc1 Baaharrr sadece 1 paket bez almistim ben 15 tanesi hastane çantasına kalanı eve baktım iyi geldi gittim aldım devamini denemeden bilemezsiniz benim tercihim stok yapmamak çünkü ıslak mendil bile allerjiyapabiliyor denemek lazim
Nnuurr Prensesmelek Bende öyle yapmıştım ama çoğu kişi direk 1 den 3 e geçmiş çünkü sleepynin kalıpları küçük gittim bende değiştirdim Allah tan 15 gün geçmemişti.