Pinarayvaz Ozlem_K38 canım 13 ekimde ilişkin oldumu kan verdikten sonra yada 13 ekimden önce nezaman oldu en son cinsel birlikteliii n
MMelissaaa- Ozlem_K38 evet Tabiki küçük ama artışlar iyi iki günde bir 2 katı artması önemli. 5000 lerde kese görünür ama Hemen doktora gitmeyin
Ozlem_K38 Pinarayvaz Hayır olmadı canım. Ayın 3 ünde yumurtlama oldu en son 3 4 5 değerlendirdim ondan sonra olmadı. 🙈
Ozlem_K38 MMelissaaa- Yarın için randevu aldım kuzum vitanim eksiklerimi falan bilmiyorum folik asit kullanıyorum onu da tekrar bir soracağım onun için aldım randevu 🙈
Kubrayigitttt18 Ozlem_K38 canm sadece yumurtlmaa dönemi iliişki olmasının bi sebebi varmı sonrası bilerek mi ilişkiniz olmadı
MMelissaaa- Ozlem_K38 iyi yaptın o zaman canım doktorun zaten hesaplamasını yapıp şu tarihlerde gel der sana. Sağlıkla kavuşursun inşallah 🙏🏻
Liva00 Ozlem_K38 hayırlı olsun😍 bende 1 hafta önce kan verdim 2.3 çıktı ama Dr. gebelik yok negatif dedi ama ben belki olabilir diye bugün tekrar sağlık ocağına test verdim bekliyorum😊 sizde çok erken öğrenirsiniz ne gibi belirtileriniz oldu?
Ozlem_K38 Liva00 kasık ve belim de ağrı oldu kuzum normalde adet günü ağrım olurdu bu sefer yurtlamadan sonra sürekli ağrım oldu 🙈 İnşallah sende hayırlı haberler alırsın 💙
Ozlem_K38 Kubrayigitttt18 Evet kuzum bebek tutunuyordur diye yapmak istemedik. Başka herhangi bir sebebi yok kuzum. Belki yanlış bir düşüncedir bilmiyorum ama 🙈
Ozlem_K38 Kubrayigitttt18 Bildiğim kadarıyla yumurtanın 24 saat ömrü oluyor kuzum. Ovülasyonda pik gördükten sonra ertesi gün çatlıyor benim. 24 saat ömrü olduğu için ertesi günü de değerlendiriyorsun. Yani pik günü çatlama günü ertesi gün. 3 gün önemli. Eşinin sperm sayısı azsa 1 gün arayla da değerlendirebilirsin.