Pnrclngr Kızlar 3 gün önce oğlum doğdu 1700 kilo olarak şu an küvözde aynı durumu yaşayan oldu mu olduysa bebişinizi ne zaman alabildiniz
Sevvl Pnrclngr canım 1400 kilo bir kardeşim 1200 kilo bir kardeşim doğdu prematüreye göre kilosu iyi korkma💗
Rozalin Pnrclngr canım önemli olan ciğer gelişimi kiloya çok takılma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ona sürekli güzel enerji gönder normal mi oldu farketmedin mi hiç bir şey kaç haftalık doğdu
Sevvl Pnrclngr korkma canım inanki burda 700 800 gram doğan bebekler okudum o yüzden çok iyi dedim sadcee dua et tez zamanda kavuş inşallah 🥰
Pnrclngr Rozalin Rozalin 37 haftalık doğdu karın çevresi gelişmiyordu suyu azalmıştı acil sezeryan ile doğdu doğumdan bir gün önce 2 doz ciğer geliştirici vurdular solunumunda bi problem yok
Rozalin Pnrclngr hem haftası iyiymiş hem de ciğer geliştirici vurulmuş moralinizi bozmayın küvezde çok güzel kilo alıyorlar Allah sağlıkla en kısa sürede kucağınıza almayı nasip etsin
Pnrclngr Rozalin Dünden bugüne 20 gram vermiş enfeksiyonu çıkmış inşallah bir an önce sağlıkla evine döner 😞
Gamze_Krzl Pnrclngr 1155 gramla doğdu oğlum 1 hafta solunum cihazına bağlı kaldi daha sonra 2 kiloyu doldurmasını bekledik 43 gun sonunda 2 kiloyu doldurunca taburcu edilmsti
Gozdeparlar Pnrclngr kuzenim 6.5 aylık 1 kg doğurdu. 1 ay kuvezde kaldı. Aldığında 1800 gr di. Su an kızı 4 yaşında masaAllahi var. Rabbim nazardan gözden sakınsın. Güçlü ol. Cok güzel geri dönüşleri var 💪💪
Pnrclngr Gozdeparlar Gozdeparlar oğlum için güçlü olmaya çalışıyorum maşallah allahım bizede nasip eder inşallah
Moon_light Pnrclngr eltim dogdu canim 2 kiloya olasinca verdiler Cabucak toplar merak etme Ona ciger gelistirici yaomislardi sizede yaptilarmi?
Pnrclngr Moon_light evet banada yaptılar doğumdan 1 gün önce 2 doz inşallah benim oğlumuda 2 kilo olunca verirler
Moon_light Pnrclngr korkma kendini daha cok strese sokma rahat ol girse bile cikar cabucak allahin izini ile belki de hic girmez ❤️❤️