Sevvl tazecikannee bende battaniyeleri, şampuanları yağlarıni, ateş olcerleri, 2 3 takım kıyafet, ve e bebekte indirim vardı iç zıbın larini, pusetlerini Allah izin verirse bu ayda kuvvetini bi kaç daha kıyafet ihtiyacını öbür ayda odasını alacağız🥰
Ays19Ays tazecikannee birde örgüleri battaniyeleri hazırdı müslin alacağım 10 kadar çünkü çok kullanırım biliyorum
mercimeginannesiiii tazecikannee Ben Nisan ayının başında doğum yaptım. Bebişe kundak için müslin bezler çok kullanışlı oluyor. Zarf yaka zıbın tavsiye etmem. Önü iki kat arkası tek kat oluyor. Kıyafetleri 1-3 ay almanızı tavsiye etmem. En azından 3-4 takım 0-1 olsun. Örgü yelek lazım oluyor çünkü havalar nisan ayında ya soğuk Ya da yeni ısınıyor oluyor. Evler hala soğuk oluyor.
Ays19Ays Ben 12+3 üm bebek arabasını beşiğini aldık 7 8 takım birde puset örtüsü aldım şimdilik kıyafete evet erken ama buldukça alıyorum indirimde vs büyük şeyleride malum pahalı şeyler en azından ödenedurur birde pahalanıyor ne yazık ki o yüzden😊 Biberon emzik banyo seti file oda termometresi ateş ölçerini alicam yakın zamanda da nasipse
Ylmaz mrv_elvn_ bnmde 3.bebek oldugundan hersey hazır ☺️ sadece günüm yaklaşınca canta hazırlığı yapacağım
Summerwine Bebek arabası,dolabı,beşiği,biraz ıslak mendil ve bezi,bebek bakım çantası hazır kıyafet almaya da bu hafta basladim
Almilossum06 18.haftadayiz ben hic bisey almadim daha 🙈annem ve kardesim kiyafet almislar 🥰 25. haftadan sonra almayi düsünuyorum
Betullllmirac41 12 haftalığım bende ama daha erken olduğunu düşünüyorum en az 20 25.ci haftayı beklerim herlde ☺️