Nananusha 34.0 haftada gelen Canim oglusum. hayatimiza supriz gibi girmisti zaten . ilk ayimizdan bize supriz yapmisti bal oglum. ve yolunu beklemek her gece 00 00 olsada bugunki gelisimini bilsem demeklerim. her ayda 2 defa surekli yaptirdigim detayli kontrollerim. 31 haftada sancilarim cikmisti zaten. ve 4 doz ciger ignesi yapmislardi sanclar durduruldu ama sadece 3 hafta surdu. dun aksam uzeriydi dus aldim bi baktim karnimin iki tarafinda ve sirtimin asagisinda ortadan acaip agrilarim var. Tustan aceleyle ciktim ve uzandim. gecmiyodu. o sirada esimde isten geldi yemek isittim ama yiyemedim ben. midem bulaniyodu cunki. neyse yine uzanmistim ama agrilarim 5 dakka arayla gelmeye baslayinca aglar halde buldum kendimi. acil doktorumu aradim durma hastaneye gel bende geliyorum acele et dedi. gittik hazirliksizdik . nst ye sancilar cikinca ekibini topladi cok acil spinal yapilsun ameliyyata alinicak dedi.ben sok. ne oldugunu anlamadan uzerimi cikartidilar kayitlar alindi veee ameliyyatane odasina goturuldum. oda buz gibiydi ve ben asiri heyacnli 34 hafta ya bbebegim nasil olucakti bilmiyodum. spinal yapildi ayaklarim uyustu hicbisey hiss etmedim ama cok super ekipti ameliyyatimizda. doktorlarim 2 tane dogum uzmani girdi ameliyyatima ridkli gebelik oldugu icin. ve o annn...icim bosaldi resmen bi hafiflik geldi bide ciglik... duya durmustu benimcin sadeece o ses vardi. o ciglik o guzellik. verdiler kucagima kokusu cennet gibi. bi guzellik.... (masallah diyelim) tip 1 diyabete bagli oldugumcin bebegim kilolu doguldu 3900 gram . ama cok cok sukurler olsun kuveze alinmadi ve baska bir rutin hicbiseyler yapilmadi gerek kalmadi. simdi hastanedeyiz ve oglum kollarimda uyyyo. o kadar tarifsiz bir duygu ki.anlatamam. Korkmayin kizlar hic biseyden korkmayin ne sezeryan ne baska agri bu sevgiden guclu digil.. Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin
Elifff1601 Nananusha Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnsallah bebeginiz size huzur ve bereket getirsin 😊 bizimde son 30 gün 💙😊
Zynpyt Maşallah 3900 kilo çok fazla 34 hafta için yani gününü tamamlasa kaç olurdu die düşündüm🙈Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin 😍
Duygu20 Rabbim dogacagi zamani biliyor demekki gününde dogsaydi cok kilo alirdi yavrum benmde sekerim var ama yüksek degil bende 34. Haftadayim bebegim 2500 kilo rabbim anali babali büyütsün canm bnm
Minikkurabiye Sağlıkla büyüsün allahım herşeyin zamanını en ince ayrıntısına kadar hesaplar bilir tabiki güçlü kuvvetli hayırlı evlat olsun annesi gözünüz aydın. Bende tip1 diyabetliyim şuanda 31+2 haftalığız inşallah zorlanmadan sona doğru yaklaşırız tekrar geçmişler olsun güzelliklerle büyüsün inşallah.🤗
Esomami Nananusha allh annali babali buyutsun :) ilk bebegimde sanci cekmedim cok merak ediyorum bunda cekicekmiyim sezeryan olucam gercide bakalim daha 27 haftaligim :):) simdiden heycanliyim burda erken dogumlari okuyunca korkuyorm bende
Nananusha Esomami inan hic korkulucak gibi digil. bende korkuyodum ama Allah aksini yasatmadi cok sukur
Esomami Nananusha ya o heycan iste elinde olmadan insanin nasil geccek die gerci alah hayrlisini nasip etsn herkese hayrli dogumlar olsun