Mammy123 Kızlar merhaba değişik kız ismi arıyorum her yerde aynı şeyler var bir türlü karar veremiyorum aklımda bi kaç isim var Mahur, Gece, Neva sizce nasıl? Sizdende fikir alayım siz ne diyosunuz🥰
Mommyy0708 Mammy123 gece ismi güzel değil ya evcil hayvan ismine benziyor, ama neva güzel 😻 liya olabilir yeğenimin adı liya elif Sara Havva Reyyan Ekin Ayla Ezel Lalin
Halis4169 Mammy123 eflin koydu yakın bir tanıdığım serrada güzel isim mesela . Bakalım bizim daha cinsiyet belli değil ama ben şimdiden bakıyorum 💗
Bernnnaaaa Mammy123 biz neva ile aden arasında kalmıştık aden koymaya karar verdik ama neva da çook güzel kuzenim de leyya koydu fikir olsun size 😍
as_af Mommyy0708 reyyan cennetin kapisi demekti galiba. Sarada peygamber eşi anlamina gore degerlendirin bu ikisi güzel
Mammy123 Minikmucize_1 ben en başından beri Nare istiyordum arkadaşlarım köylü ismi gibi o ne dediler soğuttular beni 🙁
Minikmucize_1 Mammy123 nare ismi çok hoş ve kibar çok bilinmediği için söylediklerini düşünüyorum yalnız bu sizin bebeğiniz size hangi isim daha hoş gidiyorsa onu koymanız bence daha doğrusu