bir_pasa_annesi Boncukveannsi inan bana en Uygun hastane burası şimdi 😬birde hayat hastanesi var ama oraya paralı devlet hastanesi diyorlar
BuketYKR Boncukveannsi SanKo hastanesinde muayene 395 tl. doğum ücreti de normal, sezaryen farketmiyor 6 bin.
Burculala cennet_aka27 ben şehir dışından gelip Gaziantep de doğum yapacapım var mı doktor tavsiyeniz siz en son ne saman fiyat aldınız değişti mi acaba
cennet_aka27 Burculala anka hastanesi Ali Rıza demir , yasemin dokuzoglu ve barış ağar bunlara gittim ben hepsi de iyiydi. Doğum ücreti de yeni fiyatları
Burculala cennet_aka27 anladım teşekkür ederim bu hafta bütün hastaneler zam yapmışlar onun için sordum bossanda 4 dü 5.500 olmuş
cennet_aka27 Burculala Temmuz ayında sormuştum ben yeni zam yapıldı bu yıl başka yapılmaz demişti 🤷🏻♀️ siz yine de arayıp sorun olmazsa
cennet_aka27 Burculala Birçok hastane veriyor ama orası verir mi bilmiyorum ben kendim gittiğimde sormuştum
Burculala Aselinannesi31 aradım ama doğum fiyatı öğrenmek için hastaneye gelmeniz gerekiyor dediler söylemediler yani
Burculala Burculala Aselinannesi31 ben öğrendim bugün normal doğum 3750 tl Sezeryan 5500 tl Oda fiyatı 1000 tl