Meliha09 Kızlar 30+3 günlük hamileyim var mı bizle aynı gün olan bebeğim erkek dün son alışverişleri için çıktım ama yine bir sürü eksikle döndüm çünkü sabahtan akşama kadar bile vakit yetmedi yatak falanda baktık ve yorgunluktan öldüm ayak bel heryerlerim koptu evdede hazırlıklar başladı yazlık kışlık ayırma bir sürü iş ama ben iki dakikada yoruluyorum çok çabuk 😞 daha ev temizliğinden sonra onun eşyaları var yıkanıcak ütülenicek ama ben çok çabuk yoruluyorum bakalım nasıl olcak sizin nasıl geçiyor günler
girl_boy_annesi Meliha09 bende 30+0 oğlum olacak inşallah 2 yaşında bi kızçem var onun beşiği ve arabası puseti onları kullanacağız inşallah bende kıyafet elışverişinş bitirdim 36. Haftada yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum 🤲🏼🥰
oykumm_1233 Meliha09 bende 30+6 29 haftalıkken yıkayıp ütülemiştim odası hazır diye , bel agrısı çok sıklaştı bide bacaklarımda agrı oluyor uyku problemi yaşamaya basladık artık uyuyamıyorum desem yeri 🤷🏼♀️, hayırlısıyla sag saglim kavusalım yavrucaklara
Senaerd 30+2 den selam 🙋 bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim hatta dün hastane çantasını kabaca hazırlamaya başladım.Alısveriste çok bi eksiğimiz kalmadı ama al al bitmiyor 😂 temizlik sırasında sanırım belimi ağrıttım iki gündür onun ağrısını çekiyorum onun haricinde iyiyim doğum için yürüyüşlere başladım🥰 durumlar bizde böyle.Saglıkla gelsinler inşallah. 😍