kelebek12345 Kzlar merhaba adet oldm kırmızı seklde adet sancıları cekdm. Ama bir gn oldm btti. Ertesi gn olmadm. Snra temzlendkden snra lekelenmeker basladı. Pembe lekelenmelerden snra süphelendm test yapdm. Test negatfdi 15 dk bekledm cöpe attm. Ertesi gn eve geldgmde teste bakdm ki kopkoyu cift czgi. Snra tekrar tesr yapdm ve ondada ckmadı yarm saat bekledm. Sabah uyandgmda bakdm teste oda cift czgi ama koyu degldi. Kan testi yapdırablecegm bir hastane yk köyde görev yapıyorum. Böyle olan varmı?
tugbaninmucizesi kelebek12345 bi sure sonra testin pozitif olmasa bile çift cizgi çıkıyor diye duymustum canim o yuzden sadece ilk 3 dakika test dogruyu gösteriyormuş
Yesimalmila kelebek12345 maalesef ki test yapildiktan yarım saat sonra ki sonuc geçersiz testin icinde arkasinda falan da yazar
Devran Sadece ilk 5 dakika geçerlidir testtin üstünde de yazıyo sonrakiler geçersizdir. Benim yaptığım testte afedersiniz idrarı damlattığım anda birinci cizgi kırmızı ikincı çizgi silik çizgiydi ikinci çizgi varya saniyeler içersinde belirdi.
Krispiim16 Ben testi yaptığımda başında bekleyemeden emilmesini falan elimi falan yıkadım kırjladım en fazla iki dk geçmiştir baktım silik ikinci çizgi ama baya belli olan pembe çizgi diğim yani ben yanlış görmüyorum herhalde diye eşimi uyandırıp sormuştum sende görüyor musun diye 😌