Eyll06 Ben eşimle cinsellik yaşarkende çok zorlanırdım canım acırdı dar olduğu için bunun çatıyla alakası varmı sizce normal doğum yapmak istiyorum
girl_boy_annesi Eyll06 yok çatının vajina girişi ile Alakası yok benimki de çok dar doğum yaptım hala dar ama çatım normal doğuma uygun çıkmıştı
TTtutku Eyll06 catinin dar olmasi cinsellikte penis girerken biseye takiliyor gibi oluyo kemige degdigini hissediyosun benimki cok basik asagida her cinsellikte illaki agri oluyor
Nurella00 Eyll06 Benimde o şekilde canım yanıyor hatta hamilelik boyunca iki defa anca birlikte olmuşuzdur şuan 7 buçuk aylık olduk ama keşke ara vermeseydim alttan ultrason bakti canım çok acıdı 🥺🥺
Eyll06 TTtutku yok ben kemıge değdini takıldıgını falan hıssetmıyorum sadece giriş esnasında canım yanıyor dar gelıyor sonra gevsıyo zaten
elifcicek_07 Doktorum çatı muayenesinin bir fiyasko olduğunu doktorların bunu fazla para için yaptığını söyledi. 🤷♀️
Dmr elifcicek_07 hayatımda hiç bir doktorun çatı muayenesinden ekstra bir ücret aldığını duymadım görmedim 🙈 Ayrıca yok muayene de ücret değil ama sezaryene yönlendirmek için fazla para muhabbeti diyorsanız ona bin türlü bahane bulunur zaten suyun az kordon dolanmış şu bu vs
Nurella00 Eyll06 Çatı muayenesi olmadim erken doğum riski için alttan ultrasonla baktı canım acıdı acaba cinsel ilişkiye girmekte ara verdik diye mi böyle diye düşündüm
SutlacimiYedimmiBen Eyll06 ilk dogumumda cati muayenesi olmamistim hic suyum gelince suni verildi ve doğurdum
Eyll06 SutlacimiYedimmiBen çatı muanesi önemli bence hadi benum çatım darsa birden suni verıp doğutturulmak nedir
SutlacimiYedimmiBen Eyll06 zaten acilmaya bakiyorlar bebek kilosuna bakiyorlar illaki anliyorlar yani yoksa direk sezeryanada alinabilirdim