mavininhertonuu teachering06 İlişkiyi kestim baya bi iyileşsin diye sonra tekrar oldu doktor gözetiminde ilaçlarla devam etmiştim, kronikmiş bu malesef
Merveofs Hamilelik boyunca ben de çektim ilk günden hem de ama hiç bitmedi. Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra geçti çok şükür
mavininhertonuu Merveofs inşallah geçer bide erken doğumu tetikliyor bebek için çok riskli falan diyorlar çok korkuyorum allahım korusun
mavininhertonuu yabadabaduu Evet bu zaten birbirimize geçermiş sürekli doktor öyle demişti, iki tarafında tedavi olması gerekiyo çünkü sürekli bulaşıyor öyle olunca
Merveofs mavininhertonuu gebelik süreci boyunca da birçok ilaç kullandım fitiller vs dediğiniz gibi ama işte hiç geçmedi şükür 39+4te doğum yaptım, kötü düşünmeyin 😊
mavininhertonuu Merveofs Bunu duymak güzel bende 30 haftaya giricem kaç kere antibiyotik fitil vs kullandım ama kafaya da takıyorum risk risk risk diyip duruyolar zaten antibiyotik kullanırken bile çok vicdan azabı çekiyorum
mavininhertonuu Cns_yldz13 evet tekrarlıyor malesef, kadın doğum uzmanları bunun için bi ameliyatımsı bişey mi ne yapıyorlarmış bi operasyon öyle tamamen kurtulunuyomuş ama ne olduğunu bilmiyorum araştırmadım sadece duymuştum enfeksiyon için yapılıyormuş
Merveofs mavininhertonuu bebeği olumsuz etkileyecek olsa doktorlar da vermez ilaçları dimi öyle düşünün ,😊
mavininhertonuu Merveofs ama prospektüslerinde hep gebelik döneminde kullanılması önerilmez yazıyor e doktorlar da çare bulamayınca yazıyor diye düşünüyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️