egemomss Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri raporluyum. İşyeri de sıkıntı yapmadı hiç. 32.haftada çalışamaz raporu alıp doğum iznine ayrıldım. Şimdi ben doğum parası alacak mıyım? Neye göre hesaplanacak? Tahmini ne kadar alacağım? Bilgisi olan var mı?
yabadabaduu egemomss 32. Haftaya kadar hiç mi çalışmadınız ? O çalışmadığınız zamanlarda sigortanız ödendiyse işyeri tarafından yatırılır diye düşünüyorum ama ücretsiz izne çıktıysanız maaş ve sigortanız yatmadıysa alamazsınız
Sedam42 egemomss sigortan yatmis olmasi lazm yattiysa aliyosunuz 3 aylik brüt ucrete gore hesaplaniyor
Tospikannesiiiii egemomss raporlu da alır eltim de hep öyle geçirdi hamilelik gayet aldı dogum parası da
egemomss yabadabaduu Öğrendiğimde önce yıllık izne ayrıldım sonra rapor aldım. Hiç çalışmadım ama sigortam yattı.
yabadabaduu egemomss muhtemelen alırsınız diye düşünüyorum ama 170 i arayıp sorsanız hemen bilgi veriyolar daha net olur sizin için
tazemomm16 egemomss alabiliyorsunuz bende çalışmıyorum ama sigortam yatıyo dogumda alıcam ve dogumdan 2 ay sonra alıcam sizde alıyorsunuz sigorta yatıyorsa problem yok
mavininhertonuu Rapor parası 3 aylık brüt ücretten hesaplanıyor ama doğum parası 12 aylık brüt ücretten hesaplanıyor
mavininhertonuu Sedam42 yani doğum izninden önce ayrıca alırsan o rapor ama doğum izni yani 32 haftadan itibaren olan 16 hafta son 1 yıldaki brütünden hesaplanıyomuş ben part time çalışıyorum benim çok olmaz o yüzden