Ecenur0 Merhaba kızlar 36 haftamdayım ama bebeğim biraz zayıf bi bebek acaba kilo aldırmak için neler tükettiniz
egeninincisii Ecenur0 Avokado , Ceviz , Fındık , Muz , Kaşar , Süt , Yumurta Sabah kahvaltıda kendime sandviç yapıyorum. İçinde labne, avokado, yumurta oluyor. Şekerim çıkmadan önce bi de bal , fındık , ceviz , muz karıştırıp yanında süt içiyordum :)
Ecenur0 egeninincisii avakado yiyebiliyomuyuz ya ben doğumda bi tehlikeli diye bişey duymuştum yoksa bayılırım valla
Busra_sansar Mavisperi Aynen ben de yaz boyu dondurma yedim kavunlu karpuzlu muzlu incirli🍈🍉🍌 hep dondurma yedim çok aserdim 🍦zaten şekerim düşük seyrediyor bayilcak gibi oluyorum elim ayağım titriyor tatlı yiyorum sürekli😋 muz ve hurma da çok etkili oluyor birde haşlanmış yumurta yeşil mercimek yemeğinde de folik asit var aklınızda bulunsun
egeninincisii zeynpeskin Gün içindeki beslenme tipinize ve yağ tüketiminize bağlı olarak yarım ya da 1 avokado tüketmekte sakınca yok. Ben diyetisyen kontrolünde ilerliyorum.
Busra_sansar Meyra41 Muz zaten aşırı derecede pahalıdır meyveler arasında geçen Bim’de 19.75′tl di oylelikle aldım ben de birde carfeur’da uygun oluyor meyveler aklınızda bulunsun ☺️
Tugcozden Ben en çok muz yoğurt süt yumurta ceviz tüketiyorum ve doktorlar hep kilosunun gelişiminin önde gittiğini söylüyolar.