taninmayananne Miniktirtil saglikla kucaginiza alin kac haftaliksiniz guzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰🤩35+3 um bende tek gebelik yarin gun verecek doktorum o yuzden sordum
Miniktirtil taninmayananne amin inşallah canım çok saol 🥰 ben 36 haftaligim bizim miadımiz bu kadar en fazla 37 oluyordu zaten tek yumurta olduğu için inşallah sağlıkla gelirler 🤲🥰 Rabbım sizede vakti zamanında nasip etsin inşallah sağlıklı dogumlariniz olsun 🤲
Miniktirtil Kubrakeles ben Ankaradayım canım gazi tıpa gidiyorum perinotolojide deniz hocaya takipliyim dogumum da orada olacak inşallah
taninmayananne Miniktirtil ay amin insallah bende dr kabul ederse 38+1 e isteyeceğim, yani 11 kasim hem esimin gelmesi acisindan hemde okul ara ratilinden dolayi oyle isteyecegim bakalim hayirlisi :))
Miniktirtil Sevvl amin canım benim vallahi hepimiz için dua edeceğim inşallah Rabbım sizede nasip etsin vakti zamaninda🤲🥰
Miniktirtil taninmayananne normalde tek gebelik olsaydı doğum haftalarimiz hemen hemen aynı olacakmış Rabbım hayirlisiyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım umarım güzel haberlerimizi aliriz 🤲😍
taninmayananne Miniktirtil amin hep birlikte saglikla kucagimiza alalim saglikla buyutelim yavrularimizi 🥰🥰
Mucizeninannesiiii Miniktirtil ilk doguran yazsin o zaman canim insallah🤭🤭 benim 3. Dogumum 1 kizim var 8 yasinda birde olu dogumum var. Senin ilk mi?
Miniktirtil Mucizeninannesiiii hayirlisiyla bi çıkalım güzel haberlerle gelirim inşallah canım 🥰 maşallah Allah bağışlasın yavrularinizi benim daha ilk dogumum o yüzden mi bilmem heyecan bastı şimdiden 😍
Sedasvlms Miniktirtil aynı gün doğum yapacağız 🥰🥰 rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲
Sedasvlms Miniktirtil aşırı heyecan yok 2. Olacak sabah 10.30 da burada ol dedi bakalım kaçta alacaklar 😅😅
Songulll46____28 Hadi bakalım rabbim hayırlı doğum nasip etsin sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi rabbim hayırlı evlat eylesin ikisinide bu süreçte size bool güç sabır kolaylıklar diliyorum
Miniktirtil Songulll46____28 çok teşekkür ederim çok şükür atlattım darısı isteye herkesin başına sağlıkla inşallah 🥰🤲
1prenses2prensanne Miniktirtil kaçıncı haftada alınıyor bebekleriniz bende 33 haftalık ikiz hamileyim
1prenses2prensanne 1prenses2prensanne kaçıncı haftada gün verdi doktor biz 33 haftalıgz verir mi bu hafta acaba
Demetarga Miniktirtil oyyy çok şükür rabbim yardımcın olsun❤️ sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤲🌺🌺🌺 kaçıncı hafta olacak canım😍
Miniktirtil 1EmineYurtseven iyiyim canım teşekkür ederim çok şükür şu an için bi sıkıntı yok atlattık Allahin izniyle 🤲🥰