Aleynaerayy22 Geçen ayın 26 sinda doktor kontrolüne gitmiştim 24+4 tüm bir ay sonra tekrar gel dedi yani 28 hafta olunca bu ayın da 20-21 ine falan geliyor yine kontrol dimi kizlar
Gamzeerdgn Aleynaerayy22 ben bu şekilde yapıyorum doktorum bana dıyorkı bı ay sonra gel o an 22 hafta 3 günlüksem ya tam 26 hafta gıdıyorum bı kaç gün tarih gerıde oluyor yada bı kaç gün bekleyıp 27 haftalıkken gıdıyorum önde oluyor
Busra5461 Aleynaerayy22 26sında gittiysen bida ki ayda 25 26 28 farketmez iki üç gün oynayabilir ama 21i erken 1ay olmamış oluyo.
Mer93 Aleynaerayy22 dr lar ayı 4 hafta olarak hesaplıyolar diye biliyorum mesela 12 de gittim şimdi 16 da gitcem sonra ayrıntılı için 20 24 şeklinde aslında dr unuz daha doğru bilir ama bu şekilde oluyor
Aleynaerayy22 Gamzeerdgn evet bende hep aynısını yapıyorum bazen geç gidiyorum birkaç gün mecburen diğer aylarda yine gününe göre gidiyorum kafam karışıyor bazen tam 30 gün oldu mu acaba diye 😂 bakıyorum üstünden 4 hafta geçmiş
Gamzeerdgn Aleynaerayy22 bana geçen doktorum 1 ay sonra gel dedi ben tam haftasında olsun diye ıkı üz gün erken gıdecegım
Aleynaerayy22 Mer93 Bende öyle yapıyorum iste inşallah doğru gidiyorumdur ☺️ 4 hafta geçtikten sonra bir sonraki kontrolüm oluyor
Aleynaerayy22 Gamzeerdgn tam haftasında gidince bir sonraki ay tam 28 gün olmuş oluyo kafa karışmıyor
Gamzeerdgn Aleynaerayy22 şöyle 24 2 günlükken gıttım en son 28 hafta 2 günlük gıtmek yerine 28 haftalıkken gıdecegım en azından boy kilo takını yaparken kafam karısmıtor
Aleynaerayy22 Gamzeerdgn evet bende geçen ay 24+4 ken gitmiştim bu ay da tam haftasında gidicem 28 de aynısı