Papiiii Blodreina_ 6-7 haftalik usg foton varmi ata bilirmisin bakiyim?6-7 haftada bebeginin kalp atisi kaçtı biliyormusun?Oylede bir tahmin etmek oluyor yani ben ediyorum ama 6-7 haftali kalp atisi lazim.55-60/100% dogru cikiyor
hayallliiim Blodreina_ bana 11+6 da dedi ama net gördüm diye demişti ama yinede yüksek bir ihtimal demiş
Blodreina_ Papiiii sadece ultrason var kalp atısı hızından bahsetmedi 12 haftalık fotoları var ultrason ondan anlayabilir misiniz 🙄🙄
mmelike_nur Haftamda %80 kız dedi 16. Haftada kesin kız dedi ve şuan 21 haftalığız kızım olacak inşallah 👩👧
Papiiii alparslaninannesiiiii kagitda yazmamis canimmonu doktora sormam lazim kagitda yazmiyo geneldee kendin soruyosun
Aaaysee Blodreina_ ben de 12+5 de gittim aynı şekilde %80 kız dedi detaylı baktı sonda yine gördüm bacak arasını kız dedi yani %80 demişse kendinden emin demektir değişmez bence
Papiiii Blodreina_ hepsinde duyunca hizli geliyo kulaga onemli olan sayisi bitanemm.Zaten bebeklerim kalbi buyuklerden hizli atar 120-160 arası