Sevvl Eylembasakoc uygulama 14 ama ultrason da 15iz 12 haftalıkken biri cumartesi de biri oldu 3 kutuda vitaminimiz var😂
Bahar-sarioglu Eylembasakoc 14+⁶ dayız 12 haftadan sonra folik asitdi bıraktırdı Dr. Feramat ve decavit pronatala başlattı.O zaman kendini göstermedi. 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var umarım bu sefer kendini gösterir bebişim 🙄
Rozmari Eylembasakoc bizim henüz belli değil pregnacare multivitamin ve ferrum Demir hapı kullanıyorum
Duygumut 15+5im 11. haftada erkek olarak öğrendim. Folik asit bıraktım ferrum demir hapı ve innate omega3 kullanıyorum. Doktor bunları doğuma kadar kullan dedi
Ayse001000 12 haftalık ken 2 li tarama testi yapıldı normalde 2 mm olması lazım dedi bende 2.4 mm çıktı bugun tam 14 haftalık olduk çarşamba günü kan sonuçunu almaya gidecez
Eylembasakoc Ayse001000 3mm kadar normal diye biliyorum 2.5 üstü riskli demişti Bi doktor da. İlk hamilelik mi
Sevvl Eylembasakoc bir kız bir erkeo dedi decavit gynoferon magosit birde folik asit son kutu ikiz olduğu için bir ay daha al dedi doktorum🥰
Sevvl Eylembasakoc adetini bilmiyorsun diyorlar ama bilmeme imkanım yok yani adım gibi eminim canım ben en başından folik asit kullanmaya başladım çocuk isteyince ama bilmiyorum ondanmi😂
Gzmm- Ben de şuan sata göre 14+1 ama her kontrolde 4-5 gün önden gidiyor ☺️ D vitamini+ pregnacare multivitamin +omega 3 kullanıyorum cinsiyete de 13+5 de kesin kız dediler 😍
Ayse001000 Eylembasakoc evet kan sonuçu temiz çıktı doktor yinede içimiz rahat etsin dedi adanaya yolladı adanadaki doktor risk 3.5 dedi bu iyi dedi kan sonuçuda gayet iyi dedi bakmadı bile tekrardan iyi dediler
Honeymom17 Herkes kutu kutu ilac kullaniyor ama ben folik asiti birakip innate multivitamine gectim sadece neden acaba