Mello29 Duha01 v12 kullaniyorum ben cok hafif ama cok iyi cekiyor gercekten evde sürekli dysonla geziyorum. Hatta söyle bir örnek veriyim bende xiaomi vacum mop bir sey var tam modelini bilmiyorum onu calistirdiktan sonra dysonla kontrol ettim yerdeki tozlarin cogu duruyordu dysonin lazer basliginin verdigi temizlik hissini hicbir makine de bulamazssiniz.
NM_mom Dyson ile kıyaslamam bile annemle bugün onun konusunu konuştuk robot benim istediğim gibi süpürmüyor, dyson halının ciğerlerini söküyor resmen yeni temizlenmiş evden bile toz çıkarıyor 🤷🏼♀️
Semaaaa1 Duha01 hem dyson hem roborock kullanıyorum. Robot süpürge gerçekten büyük kolaylık ve rahatlık. Ama dysonı da hafife almamak gerek :))
Elifengin Elinizde kablolu varsa robot derim kesinlikle…. Bende xiaomi kullanıyorum, dysonda kullanıyorum evet kullanış açısından çok pratik ama kabloluyu aratıyor büyük temizlikte.
2pasaannesi Duha01 kesinlikle dyson ☺️ Sanırım iki aya yakındır kullanıyorum resmen gırgır pratikliğinde, bide dövücü başlığını kullanınca ben nasıl bir evde yaşıyor muşum dedim 😂
Ebruli91 butterfly35 memnunmusunuz suan onu birkaç kişiden duydum eşimde bana doğum hediyesi olarak alacak.ben onu istedim almasını.
butterfly35 Ebruli91 bizde doğum hediyesi olarak düşünmüştük ama kızımı kaybettiğim için doğum hediyesi gibi olmadı. Sonra yıldönümü hediyesi olarak aldı eşim 1 ay sonra da gebe olduğumu öğrendim ♥️ gerçekten memnunum işi çok kolaylaştırıyor tavsiye ederim.
Minikbebegim1999 Duha01 Dyson bence kesinlikle robot süpürge alma derm benm var aldığıma pişman oldum onun silecegi süpürcegi evi ben temizlerm daha iyi düzgün temizlemiyor es geçtiği yerler var takilip duruyor heryere
Semaaaa1 Minikbebegim1999 modelden kaynaklıdır😊bende hem robot hem dyson kullanıyorum. Robottan oldukça memnunum😊
Ebru5643 Duha01 dyson v15 ve xiaomi mop pro+2 kullanıyorum dyson 1,5 yildir robot 2 aydir var,kesinlikle dyson diyorum yoran bir süpürge degil dip köşe temizliyosun hızlıca
Minikbebegim1999 Semaaaa1 i robot markası bilmiyorm heryere çarpıyor takılıyor felan onu alicağima dyson alsaydim diyorm