Ceylnn Firdevsibici anladım canım teşekkür ederim o kadar kararsızım ki hakkı beye gıtmıstım bende ılk zamanlarda
Firdevsibici Ceylnn hakkı beye ben 1 kere gittim doktorum ameliyatta diye çok fazla test istemişti gereksiz yere ve çok korkutmuştu beni o yüzden bir daha gitmedim ona
gizemkarla Handanzn acıbadem taksim olacak bizim kısmetse doktoruma özel bir paket aldık . Normal doğum 17, suda doğum 18 , sezeryan 19 diye anlaştık
Ahsenpolat Handanzn ben de kolan Şişli ye gidiyorum doğumu da orada yapmayı düşünüyorum. Arkadaşınız ne gibi problemler yaşadı acaba. Ben de ona göre başka hastane bakayım
Handanzn Ahsenpolat covid doneminde sıkıntı yaşamış baya doğumda sıkıntı çekmiş ilgilenmemişler doğru düzgün öyle dedi
Snnggll Firdevsibici sizin yorumunuz üzerine bugün Özkay beye gittim gerçekten şeker gibi bir doktorla karşılaştım aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdi gerçekten. İyiki yorumunuzu görmüşüm teşekkür ederim ☺️
Firdevsibici Snnggll çok sevindim bir kişiye bile faydalı olabilmişsem ne mutlu bana sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallah 🙏 🌺