Htcerdogn Hanımlar aranızda tecrübeliler vardır. 4 ay 3 günlük bebeğim her çeşit biberon denedim tutmuyo sütümde artık yetmiyo farkındayım. Acaba şimdi 4 ay için olan kaşık mamalardan başlasam olur mu. Yapan var mı
Mer93 Htcerdogn 4 ay çok erken bunu dr a danışmalısınız burdan birinin söylemesiyle olacak bişey değil
Demet2323 Htcerdogn ccnm sana tavsiyem hemen o kaşık mamaları verme anne sütünü artir en güzel en besleyici anne sutu
Omerr_ Htcerdogn benim oğlum da biberon almiyodu ağzına, sütten de doymuyodu. Ayina uygun kaşık mama, havuç, kabak, balkabağı ezmesini yapib verirdim az az. Çünki başka çarem yoktu.
Htcerdogn Mer93 canım düzenli gittiğimiz doktorumuz yok. Bi tanesi verebilirsin deneyebilirain dedi. Bi tanesi biraz daha anne sütüyle devam etmeni tavsiye ederim dedi o yüzden danışmak istedim
Mer93 Htcerdogn kaşıkla mama vermeyi denedin mi yada alıştırma bardakları oluyor onları deneyebilirsiniz.
Htcerdogn Mer93 kaşıkla mama verince çoğunu dışarıya akıtıyo yada sıkılıyo bi süre sonra yani çok az içiyo ha vermişim vermemişim gibi. Alıştırma bardağı vs içinde çok küçük henüz tutup ağza götürmeyi başaramıyo
Mer93 Htcerdogn o yapmıcak zaten :) siz yaparsınız bazı biberon almayan çocuklara öneriyolar yada eds diye bi sistem var sizi emiyorsa göğsünüze bağlıyosunuz diğer ucunu da mamaya atın hem sizi emer hem mamasını içmiş olur
Lizbonn Htcerdogn Yani tutmayan çocuk mecburen deneyebilirsiniz. Bir arkadaşımda erken başlamıştı her türlü mamayı denedi biberonu denedi asla çocuk kabul etmedi :/
Htcerdogn Lizbonn bende öyle 😿 uykuda verirsem tutuyo ama uyanıyo geride uyutamıyorum yani ya aç ya uykusuz bırakıcam
Omerr_ Htcerdogn ayni benim bebeyim )) uykuda tutdura bilirsem yerdi ama bi farketdiyse ne yedire bilirdim ne de uyuta. Yiyib de doymayan bebelere çok özenirim