minikmucizemmmmmm Arkadaşlar selam. Cuma günü ikinci transferimi oldum, ilki tutmamıştı. Bu sefer karın ağrısı, gaz sancısı var normal midir diğerinde olmamıştı
Ozge-Ka minikmucizemmmmmm inşallah güzel sonuç alırsınız 😊 benim de çok karın ağrım olmuştu transferden sonra. Hala da ara sıra oluyor 10.haftadayım şuan.
Ceyda76 minikmucizemmmmmm normal cnm olabılır bel ağrısı da olabılır ama ılac ıcmemeye dayanmaya çalış
minikmucizemmmmmm Ceyda76 yok içmem aslaa çorap artı patik giyiyorum dikkatte ediyorum ama umarım tutunmuştur tutunuyodur o yüzden ağrıyodur hepsine elhamdulillah 😍😍
Ceyda76 minikmucizemmmmmm bıseylere uzanmayın elınızle fazla merdıven çıkmayın stres yasak bol su ve sol tarafa da yatın embrıyo soldan beslenıyormus tuvalet ve yemek dışı mümkünse kalkma ayağa ınsallah ağrılarının sebebi evladındır 🤲
minikmucizemmmmmm Ceyda76 inşallah inşallah Allah razı olsun 💝 ilkinde inan hiç dikkat etmedim düşünüyorum da ikinci günü süpürge yapmıştım kahve içmeye devam etmiştim vs yapmamam gereken her şeyi yapmıştım. Şimdi çok dikkat etmeye çalışıyorum sağolsun eşim yemek yaptırmıyor çoğunlukla uzanıyorum evin içinde yürüyorum tedbir bizden takdir rabbimden🌹
minikmucizemmmmmm Busegul01 gebelik ay ne güzel bi kelime hamileyim demeyi çok istiyorum inşallah yazarım buraya bu sefer 🥰
hhfg2211 Bende karnımda şişkinlik ve kasık ağrısı olmuştu. Sen de inşaAllah hayırlı haber alırsın canım iyi şeyler düşün suyu bol iç istirahat et
Gulkubra minikmucizemmmmmm inşş bende 4. Denemede hamileyim 2 kimyasalım olmuştu ayağınızı uzatıp dinlenin kavrulmamış kabak çekirdeği yiyin hurma yemeyin sakın bıl bol dinlenin inşş yazarsınız buraya 🤲🤲