Bilgee_yel Süt sağma makinesi alıp almamak konusunda çok kararsızım zaten sürekli olarak emzireceğim için gerek yok gibi geliyor ama bir yandam da o uyuyunca sağım yaparsam sütüm artar gibi de geliyor.
benkosarim Bilgee_yel ben doğumdan sonra aldım çünkü sezeryan ağrılarım çok arttı doğrulamadım emzirmek falan çok zor oldu doğumdan sonra lazım oldu yani çok pahalı bir şey almaya gerek yok bence ortalama fiyatları uygun çekiş gücü iyi makineler var ben ikinci el aldım hatta
fatmaa37demi5 Bilgee_yel hamileyken aldım ama şuana kadar hiç kullanmadım. İlerde de lazım olmazsa satarım artık
KayraVeAnnesi_06 Bilgee_yel Almadım , çnkü alınanlar çok profesyonel değil İhtiyacım olursada hastane tipi olanlar var kiralarım
Gamzeerdgn Bilgee_yel almadım ama alacağım ben gerekli olacağını düşünüyorum oldu da sütüm gelmedi olduda bebek yanımda olmadı bı problem oldu rıske girmek istemedim doğumdan sonrada annem yada kayınvalıdem bebegı bakarken süt sagarım kısısel ıslerımı vs halletmeye giderim ben gerekli diye düşünüyorum