Yarenbolat Merhaba ben bişey soracaktım 8 haftalık hamileyim beta hcg değerim 90768,80 çıktı kalp atışını bebeğimi herşeyimi gördüm ama doktor bana 6 haftalıksın diyo bu değerle 6 haftalık olabilir mi anlamadım yada doktor şaşırdı . kafam çok karıştı son adet tarihim Ağustos 13 yardım edermisiniz dizinden mi böyle oldu
Bsp Yarenbolat beta hcg degerine gore degilde ultrason sonuclarina gore degerlendirmelisin mesela benimde son adet 19 agustos ve doktor kontrolumde 3gun eksik ciktı bebegin gelisimi sonucta bebegin tam olusumunu bilemeyiz ultrason ölçumleri önemli burda
Zezeren Yarenbolat Anneye göre 8 haftadır bebegin gelişimi son aylara kadar 2 hafta geriden gelir ama bunda telaşlanıcak bir sey yok sen doktoruna güven🙏🏻
ygmrcglyncn Yarenbolat Bazen geç döllenmeden dolayı da böyle olabiliyor illa adet tarihiyle aynı hafta olacak diye bişe yok önemli olan doktorun yaptığı ultrason ölçümleri
Chnurgl Yarenbolat benimde 947 çıkmıştı tabi ilk zamanlar o değerle 4 haftalıktı şimdise 24+5 haftalık 25 olucaz artık
EmineUzenHaskaya B hcg değer Aralıkları hafta bazında bakıldığında alt değerle üst değer arasında çok fazla fark oluyor bhcg ye göre değerlendirmek bence yeterli bir kriter değil ultrasonda bebeğinin boyutuna bakıp söylemeleri lazım bence
Bsp gayecee ben suan son adet tarihime gore 7+3 gorunuorum ama ultrasonda suan kacım bilmiorum ben adet tarihine gore 6+2 deyken doktora gittim ultrasonda kese ve embriyo 5+5 gün cıktı muhtmln doğru olanda o yani suan tam 7+0 😊
Ylnaknytk Merhaba benm bhcg 3.445 çıktı 4-5 hafta dendi ama doktora gitsem keseyi görebilrimiyim.bu değerlerde gören varmı
Esba2019 Yarenbolat canım benimde 2 gün eksik çıktı ultrasonda ama doktorum 2 gün geç döllenmiş sorun yok ilerleyen zamanlarda kendini tamamlar dedi için rahat olsun 🤗😊