Selljyy Selam kızlar kaç haftalıksınınız ? çoğul gebelik yaşayan anneler kaç haftalık doğum yaptınız. Doktorunuzla ne zaman için doğum planlanası yaptınız.
1prenses2prensanne Selljyy 32 haftalık ikiz hamileyim erken doğum riskim var sürece göre karar verilcek
Sehrbnon122 Selljyy 23 gün önce 30 haftalık erken dogum ile cift yumurta ikizlerim dünyaya geldi 23 gündür küvezdeler :(
geyiksaniye Gny18 maşallah sağlık ve hayırla büyütün🙏🏻 hangi doğum yöntemi kullandınız süt yetiyor mu ve bakımları zor mu acaba
Essraanil _mmmmellek evet erkekler canım belli oldu ben hep hayırla sağlıkla kız istiyordum ama tabiki de bu da seve seve kabulümüz😄😍
_mmmmellek Essraanil ay bende kız istiyorum ama birde düşünüyorum ben kız istiyorum diye erkek olacak büyük ihtimalle 😄
Essraanil _mmmmellek ikizin de kız olanı tatlı oluyor ya😂 işin şakası tabi Allah sağlık sıhhat versin cinsiyet önemsiz😍❤️
_mmmmellek Essraanil Evettt birde tıpa tıp aynı olyorlar ya o insanıı delirtiyoo işdee çok tatlı yaaa. Birde canım karnın çıkdımı?🙄