Buseykc Gzemyagz14 testim çıktı kızlar 1.20 farklı hastanede yaptırdım 2 gün önce 2.00 çıkmıştı negatif diyorlar adetini bekle 7 günüm var oladabilir olmayadabilir ben şaşırdım iki hastanenin referansı farklıymış keşke ilk yaptırdığım hastanede yaptırsaydım😔 netten bakıyorum 1.20 beta hcg 1.2 haftalık gebelerde çıkıyormuş bana negatif dediler anlamadım gitti
Koalammm Kızlar benim regl günüme dokuz gün kaldı üç gündür migde yanmam var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Test yapayım mı sizce bekleyeyim diyorum yanilmamak için ama dokuz gün var günler geçmek bilmiyor çok heyecanlıyım 🙈
Buseykc Koalammm bende senin gibiyim bekleyemiyorum işte 2 günde bir gidip kan veriyorum sonuç hüsran 😔😔
Boss01 Koalammm canım bence bekle bak bize durduk yere moralimiz bozuldu bende artık adetim gecikmeden bakmayacağım en azından 2-3 gün kala bak derim sana
Boss01 Buseykc insan aynı hastane de vermek istemiyor ki beni şahsen tanıyorlar bence çünkü 4 defa vermişimdir gebelik planladığımdan beri
Gzemyagz14 Buseykc bndede böyleydi 1.20 yok sayılıyo 1 günlük gebelik bile olsa 5 in üstü çıkması lazım sonraki ay 27.44 ile öğrendim adetime 6 gün kala
Koalammm Buseykc inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Buseykc Boss01 aynen öyle ama hepsinin referans aralıkları farklı olduğu için farklı çıkıyor Buda kafa karıştırıyor ne yapacağımı şaşırdım kollarım acıyor artık
Boss01 Buseykc kendini daha fazla yıpratma bırak akışında varsa zaten adette belli olacak vallahi seni çok iyi anlıyorum ama artık beklemekten başka yapacak bişey yok ikimiz içinde hayırlısı olsun 🤲🙏
Buseykc Boss01 Aminnn canım benim Allahım ikimize hepimize sağlıklı evlat müjdesini almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️
Boss01 Buseykc amiiin Allah anne baba olmayı isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın 🤲🤲
esmerella37 Adetime 8 gun varkenbeta 3 cıkmstı sizce yukselır mi 2 gun gecti suan 6 gun var test yapsam ckarmı varsa ?