Buseykc Boss01 hiç bakmadım ben telefonla arayıp öğrendim negatif dediler kapattılar arayıp sorsam mı acaba
Boss01 Buseykc 5 ve altı ne olursa olsun negatif diyorlar ama Burda birinde gördüm 4.75 falan çıkmıştı silik testle 2 gün sonra kan verdi yükselmişti seninde öyle olabilir bence ara öğren
Buseykc Boss01 şimdi konuştum canım değerlerin 2nokta 00 diyor belki çok küçükse böyle çıkmıştır diyor anlamadım bişy
Boss01 Buseykc öyle değer mi var ya 200 olmasın o valla bende anlamadım 2.0 vardır 2.00 diye değer mi var
Buseykc Boss01 ben poliklinik te yaptırdım canım çıkmaz ki e nabız da şimdi gönderin bana whatsaptan belgeyi dedim
Boss01 Buseykc bence bana soracak olursan çok yeni birkaç gün sonra tekrar kan ver derim sana diğer kızlar da yorumlasın tabi ama ben çok kişide gördüm böyle belki benimkide öyledir çok silik çıktı çünkü
Gamzeerdgn Boss01 regl günüm bu şekilde ogrendım benımkı regl günümde bile silikti bı hafta evvel yapmıştım gölge dahı yoktu testınıx pozıtıf regl gününüz daha net olur hayırlısı olsun inşallah🌸
Boss01 Gamzeerdgn ya canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim şimdi benim testim durdukça ilk çıktığı gibi belirginliğini kaybetti yine belli ama ilk 3 dk gibi değil normal mi sence
Gamzeerdgn Boss01 ilk beş dk dan sonra daha da bellıydı ilk beş dk da telefon flashı ıle görüyordum test durdukça çok daha netlestı  https://share.icloud.com/photos/0f1P106hdksCE3-yoZifCVSAg benımkı tam regl günümde bu sekıldeydı bu biraz beklemıs halı
Nazarfirat Boss01 yaptığın da hemen silik çıktıysa olabilir yarım saat 1 saat bekletme en iyisi kan vermek
Boss01 Nazarfirat hiç bekletmedim 2-3 dk da çıktı öyle hemen fotoğraf çektim 6 saat geçti üstünden ilk çıkan gibi değil yine çizgi belli ama rabbim inşallh nasip eder bu ay bana da
Fgbebek-1 Boss01 var canım benimde böyledi adetime 1 gün kala net çıktı bugün de kan testi verdim son adet gününüz ne zamandı