Edadeniz22 Kızlar vajinamda tam doğum yapacağım kısımda varis çıktı normal doğum yapmak istiyorum ama doktor büyürse küçülmezse olamazsın kanaman durmaz diyor sizde de oldu mu nasıl geçirdiniz ya da
hayalperest2310 Edadeniz22 yengemde vardı normal doğum yaptı hem de onun baya erken başlamıştı yürüyemiyordu bile
Defneazra Edadeniz22 bende oldu malesef iç kısımlara da yayılmış şuan 39+2 deyim bebek 3300 grmş iri olsa normal denemezdm dedi doktor şuan normal doğumu bekliyoruz o an farklı bi durum gelişmezse normal denicz bana da demişti damarlar patlayabilir kanaman çok olabilir dikişlerin çok olur oturup kalkmak zaman alır die sezeryan göze alamadm bakalm yine de kısmet
Lazbird Boyutu önemli. Benimde genital bölgede varislerim var. İlk Doğumda sıkıntı olmadı normal doğum yaptım. Şimdi ikinci gebeliğim. Bu sefer daha erken büyümeye başladı. Artık son haftalarda doktor değerlendirir. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Thaaa Hamileliğin 4. Ayından itibaren genıtal varıslerım var ilk zamanlar damar seklındeydı sımdı artık hep dışarı çıktılar ve çok ağrılı gecıyor 30. Haftama gırecgm bu hafta ama git gide büyüyorlar nırmal doğum ımkansz en ufak yürümede ağrıdan ölecek gbı oluyorum çok zor Allah yardımcımız olsun 😒😕😞Lazbird
Edadeniz22 Lazbird 36 haftalığız yani öyle çok büyük değil inşallah bende normal yapabilirim ya teşekkür ederim
Thaaa Thaaa hayalperest2310 benim ilk doğumda sezeryan olmuştu ozamana varısler vardı fakat sonr bır aya kala çıkmıştı oğlumun suyu bıtınce seseryana almıştı 4 sene geçti sezerymdam bu yana ama smdıkı gebelıgımde varısler daha erken çıktı ve büyükler sezeryan dedı doktorum hayırlısı hangısıyse o olsun dıyorum artık canım çok acıyor 😣 masa toplayamıyorum o kadr süre büke ayakta duramıyorum 😞
Edadeniz22 hayalperest2310 kanaması olmuş mu peki doğumda bi sıkıntı falan tam epizyo yani kesi olacak yerde benim ki
Edadeniz22 Defneazra hayırlısı olsun ya inşallah normal olur herşey iyi gider darısı da bana olur 🥰🙏🏻
hayalperest2310 Edadeniz22 onu bilemiycm canım doktorun ne diyorsa ona göre hareket et sizden önemli değil 😊