Srdm Tgcozr uzun süre ayakta kalınca bel ve sırt ağrısı aynı zamanda kasık ağrılarım da arttı gibi biraz daha aşağıda hissetmeye basladım sanki 29 dan beri baş gelis pozisyonda 🫠
Ebrar68 Tgcozr bugün tam 35 haftalık oldum yarın kontrolüm var 3 sezaryanim olacak bakalım yarın gidince gün verecek mi
hulyaca Tgcozr perşembe günü 35 haftalık oluyoruz. Çatı ağrısı dışında iyiyim. Fazla iş yapınca yorulunca ağrım baya artıyor. Onun dışında şükür. Bakalım bi kaç eksiği de alıp çantamı hazır etmeliyim artık 🙈🫠 heyecanla 2. Kızımı Güneş’imi bekliyoruz 🌞🤰🏻
Balim25 Ebrar68 bende dra perşembe gidicem artık haftalık takip yapılıyor siz ne kadar zamanda dra gidiyorsunuz
Balim25 Ebrar68 benim tansiyonum yükseliyor diye haftalık takip edelim dedi doğumu konuştuk normal istiyorum ama tansiyon yükselirse sezeryana alabilir
Ebrar68 Balim25 hayırlısı olsun cnm rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin de sezaryan mis normal mis fark etmez önemli olan bebeğin ve senin sağlığın
zamaneannesi80 Tgcozr benimde sırt ağrılarım çok fazlalaştı geçen haftadan beri.. daha vajinal baskı yaşamıyorum doğum pozisyonundaydı en son.. artık sık görüşecez dedi dr. Cumartesi günü randevum var bakalım 🥰
Tgcozr zamaneannesi80 birde sürekli wc çıkma oturup kalkamıyorum dönemiyorumm 🙂. Fena ağırlaştım..ben haftalık gidiyorum
zamaneannesi80 Tgcozr oturup kalkarken bende zorlanıyorum 🥲 iş yapamıyorum evin içinde 😂 iyiki çamaşır işini hallettim