bebekveannesiii Mekklc evet yumurtlama bu arada adet günün değil dimi? Çünkü ben de düşükten sonra hemile olduğumu ovulasyon testi ile öğrendim
arirangg Mekklc Normalde yumurtlama ama yeni düşük yaptığın için beta hcg değerin yüksekse ından dolayı da böyle çıkmış olabilir. Hamileyken de bu şekilde çıkıyor çünkü
Mekklc bebekveannesiii normal adet tarihim 14 düydü ama ben 11 inde oldum adet ile düşük geçirdim ve dünden beri kanamam yok yani reglden sonra yaptım değerim düştü mü bilmiyorum yarın kadın doğum kontrolüm var değerim 0 lanmış mı diye
bebekveannesiii Mekklc Eğer değerin düşmediyse ovulasyon testi ondan pozitif de olabilir. En kısa zaman da güzel haberi alırsın inşallah 🌺
Mekklc arirangg ilk defa yaptım ovulasyon testini tam olarak nelerde işlev olduğunu bilmiyorum yarın kontrolüm var inşallah 0 olmuştur
Mekklc 323832 yarın kontrolüm var inşallah 0 lanmış olur geçen hafta 500 dü ama birden düştü 2500 den
arirangg Mekklc Normalde yumurtlama gününü gösteriyor ama hamile olunca da yine pik şekilde çıkıyor. Sen yeni düşük yaptığın için yumurtlama görüp görmediğinden emin olamadım. Ama yarınki kontrolde belli olur